Με το 1,5 πόδι στη επόμενη φάση η Λέστερ (4-1) – Μεγάλο διπλό της Μπόντο/Γκλιμτ επί της Σέλτικ (1-3)

Με το 1,5 πόδι στη επόμενη φάση η Λέστερ (4-1) – Μεγάλο διπλό της Μπόντο/Γκλιμτ επί της Σέλτικ (1-3)

Λέστερ, Μαρσέιγ, Μπόντο/Γκλιμτ και Παρτίζαν σημείωσαν νίκες στις πρώτες αναμετρήσεις για τα μπαράζ του Europa Conference League, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Το πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων του Europa Conference League, για τους αγώνες μπαράζ, ολοκληρώθηκε, με τις Λέστερ, Μαρσέιγ, Μπόντο/Γκλιμτ και Παρτίζαν να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης σε αυτά τα πρώτα ματς των νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Η Μπόντο/Γκλιμτ επικράτησε με σκορ 3-1 της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη, που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Νορβηγοί κατάφεραν να προηγηθούν με τον Έσπεϊορντ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει στην επανάληψη καθώς ο Πελεγκρίνο, μετά από ασίστ του Έσπεϊορντ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Η Σέλτικ μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 με τον Μαέντα στο 79′, όμως ο Βέτλεσεν δύο λεπτά αργότερα επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ.

Η Λέστερ βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση επικρατώντας της Ράντερς με σκορ 4-1. Οι «αλεπούδες» βρήκαν πρώτες δίχτυα, με τον Εντιντί στο 23′, όμως λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (45′), ο Χαμερσόι-Μιστράτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους.

Η Λέστερ ξεκίνησε… φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας δις μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά στο 49′ ο Μπαρνς έκανε το 2-1, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 ο Ντάκα, στο 54ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντιούσμπουρι-Χολ στο 74′.

Σημαντική νίκη με 3-1 πήρε η Μαρσέιγ επί της Καραμπάγκ, κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης. Οι Μασσαλοί άργησαν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Αρκάντιους Μίλικ στο 41′ έδωσε το προβάδισμα στους Γάλλους, με τον Πολωνό επιθετικός να βρίσκει ξανά δίχτυα τρία λεπτά αργότερα για το 2-0.

Οι Αζέροι μπήκαν ξανά στο ματς με τέρμα του Κάντι, όμως ο Παγιέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σημείωσε το τρίτο γκολ των Γάλλων, που έφερε το τελικό σκορ.

Η Παρτίζαν πήρε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, το οποίο μπορεί να της δώσει την πρόκριση στη Σερβία σε μία εβδομάδα. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο 45λεπτο, οι Σέρβοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο 78ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Μένιγκ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φενέρμπαχτσε-Σλάβια Πράγας 2-3

Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ 1-0

PSV-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0

Ραπίντ Βιέννης-Φίτεσε 2-1

Σέλτικ-Μπόντο/Γκλιμτ 1-3

Λέστερ-Ράντερς 4-1

Μαρσέιγ-Καραμπάγκ 3-1

Σπάρτα Πράγας-Παρτίζαν 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ