Πλήγμα στον ΠΑΟΚ: Χάνει Μίντιλαντ ο Άκπομ (pic)

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ: Χάνει Μίντιλαντ ο Άκπομ (pic)

Ο Τσούμπα Άκπομ τέθηκε νοκ-άουτ από τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα την Πέμπτη (24/2, 22:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο Τσούμπα Άκπομ αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με τους Δανούς. Ο Άγγλος επιθετικός των ασπρόμαυρων έμεινε εκτός αποστολής από τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θλάση, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να χάσει και τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου στην αποστολή που ανακοίνωσε, μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Γιάννη Μιχαηλίδη, που εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, ενώ από την άλλη εκτός έμεινε και ο Τόμας Μουργκ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ