ΠΑΟΚ: «Σύννεφα» για Άκπομ

ΠΑΟΚ: «Σύννεφα» για Άκπομ

Πιο αβέβαιο από ποτέ φέρεται να είναι το μέλλον του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Αρκετά… αβέβαιο φέρεται να είναι το μέλλον του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα εν λογώ δημοσιεύματα ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, με σκοπό να διαμορφώσει ανάλογα το έμψυχο δυναμικό το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτή την στιγμή η Μίντλεσμπρο διαθέτει στο ρόστερ της πέντε επιθετικούς (Σπόραρ, Μπαλογκούν, Κόνολι, Γουότμορ και Κόμπερν), εκ των οποίων οι τρεις είναι με δανεισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα αποδυναμωθεί η επίθεση των Άγγλων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά στο κάδρο μπαίνει και ο Άκμπομ, με τον 25χρονο να έχει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, μετά την λήξη του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Άγγλος φορ με την φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» μετρά εννιά γκολ σε 34 εμφανίσεις, ωστόσο η προηγούμενη θητεία του στην Μίντλεσμπρο δεν ήταν η ιδανική σημειώνοντας μόλις πέντε γκολ σε 40 εμφανίσεις, με τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου να μην είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τους αριθμούς του 25χρονου.

Το συμβόλαιο του Άκπομ με την Μίντλεσμπρο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε ένα καλοκαίρι αρκετά κρίσιμο για τον Άγγλο επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ