Χένρικσεν: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα»

Χένρικσεν: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα»

Με καλά λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Μίντιλαντ Μπο Χένρικσεν.

Αρκετά προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στη Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας από τη Δανία. Ο Μπο Χένρικσεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου ωστόσο ανέφερε πως πιστεύει στην ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αρχηγό, Έρικ Σβιατσένκο.

Αναλυτικά:

Για τις απουσίες: «Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι στον αγώνα και θα μας βοηθήσουν τόσο ο Ίσακσεν, όσο και ο Τσαρλς. Από εμένα εξαρτάται το αν θα τους επιλέξω για την ενδεκάδα ή όχι».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ξέρουμε ότι ο κόσμος δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ πλέον, έχουμε δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα».

Για το πλάνο του: «Έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πω δημόσια τι θα κάνουμε όπως καταλαβαίνετε και πως θα παίξουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αποφασιστικοί και ψύχραιμοι σε όλα τα σημεία του αγώνα.

Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φανταστικούς παίκτες και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Πάντα έχουμε ένα σχέδιο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου αλλά θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Πιστεύω στην ομάδα μου και ελπίζω για το καλύτερο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Σβιατσένκο:

«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι αυτός που καθορίζει το πλάνο μας.

Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσιμο έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά γκολ φέτος, θέλει προσοχή και θα τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ