Σπουδαία πρόκριση για την Σλάβια επι της Φενέρ (3-1) – Δεν τα κατάφερε η Ραπίντ του Φούντα (2-0)

Σπουδαία πρόκριση για την Σλάβια επι της Φενέρ (3-1) – Δεν τα κατάφερε η Ραπίντ του Φούντα (2-0)

Μεγάλη βραδιά και σπουδαία πρόκριση για την Σλάβια Πράγας η οποία νίκησε με 3-1 την Φενέρμπαχτσε και έστειλε την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα... σπίτι της. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάσα η Φίτεσε κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ραπίντ και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (2-0).

Μεγάλη βραδιά και σπουδαία πρόκριση για την Σλάβια Πράγας η οποία νίκησε με 3-2 την Φενέρμπαχτσε και έστειλε την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα… σπίτι της. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάσα η Φίτεσε κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ραπίντ και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση(2-0).

Σλάβια Πράγας – Φενέρμπαχτσε 3-2 

Μέγα… κάζο για την Φενέρμπαχτσε με την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα(αγωνίστηκε για 57′) να γνωρίζει και δεύτερη ήττα από την Σλάβια Πράγας και να μένει εκτός συνέχειας του Europa Conference League. Οι Τσέχοι έχοντας προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεγάλη… έκπληξη παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Τα γκολ των Ίβαν Σρανζ και Γίρα Σορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα δεν αποθάρρυναν τους Τούρκους, που βρήκαν το γκολ με τον Μερτ Γιαντάς. Η απώλεια του φορμαρισμένου Φερντί Καντιόγλου με τραυματισμό στο 28′ όμως αποδείχθηκε κομβική, αφού οι συμπαίκτες του δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν περισσότερους κινδύνους.

Οι Τσέχοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και βρήκαν ένα τρίτο στο 63′ με τον Σορ. Η μείωση  του σκορ στο 90′ από τον Μεργκίμ Μπερίσα δεν ήταν αρκετή για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την φετινή σεζόν.

Φίτεσε – Ραπίντ Βιέννης 2-0 

Με τα γκολ των Γμπριτς(3′) και Μπέρο(18΄) από ασίστ του Ντάσα η Φίτεσε κατάφερε να φέρει… τούμπα το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός για τους Αυστριακούς ο τραυματίας Ταξιάρχης Φούντας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλευτούν από την αρχή της δύναμης της έδρας, και με δύο γρήγορα γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου πήραν προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα την αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ