Έτοιμος και ο Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ

Έτοιμος και ο Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο ματς με τη Γάνδη στην Τούμπα.

Το μοναδικό πρόβλημα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ήταν σήμερα (8/3) ο καιρός. Στο χιονισμένο τοπίο της Νέας Μεσημβρίας χρησιμοποιήθηκαν κόκκινες μπάλες και υπήρξε εντατικός καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου για να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα.

Κατά τα άλλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, καθώς και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας χωρίς καμία ενόχληση και πλέον υπολογίζεται από τον Ρουμάνο προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιτρίτσα ακολούθησε πρόγραμμα τακτικής, χωρίς έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς για να μην υπάρξει -λόγω και των καιρικών συνθηκών- κάποιος ανεπιθύμητος τραυματισμός. Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι με την Γάνδη την προσεχή Πέμπτη (10/3) το απόγευμα (19:45).

Αύριο, Τετάρτη (9/3) έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ενώ λίγο νωρίτερα θα μιλήσει εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Πιο νωρίς στις 11:00 συγκεκριμένα, στη Νέα Μεσημβρία θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του «Δικέφαλου» που θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στους δημοσιογράφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ