ΠΑΟΚ: Μπήκαν Άκπομ και Μουργκ ενόψει ΑΕΚ, αγωνία για Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Άκπομ και Μουργκ ενόψει ΑΕΚ, αγωνία για Μιτρίτσα

Τσούμπα Άκπομ και Τόμας Μουργκ τέθηκαν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ σε μαγνητική αναμένεται να υποβληθεί ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Στην ΑΕΚ στρέφει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (2/3, 20:30) στο ΟΑΚΑ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Τσούμπα Άκπομ και Τόμας Μουργκ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, αντίθετα με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό πιστοποίησε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο πρωτάθλημα, ειδικά έπειτα από έναν τόσο έντονο αγώνα όπως αυτός με τη Μίντιλαντ, αλλά τέτοιου είδους δοκιμασίες, με συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις, θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει κι άλλο αγωνιστικά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του κράτησαν τα συμπεράσματά τους και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ακόμα μια πρόκληση υψηλής δυσκολίας σε μια σεζόν με συνεχόμενους τελικούς.

Τη Δευτέρα (28.02) ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τους βασικούς κόντρα στον Ιωνικό ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε τακτική, κυκλοφορία της μπάλας και φυσική κατάσταση.

Στα θετικά της ημέρας, το γεγονός ότι οι Τσούμπα Άκπομ , Τόμας Μουργκ επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Αντίθετα, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα που τελείωσε το παιχνίδι με τον Ιωνικό μ’ ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, έμεινε στο γυμναστήριο κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε πρόγραμμα επανένταξης.

Την Τρίτη (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας Οpen TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ