ΠΑΟΚ: Δίνει το παρών στο Βέλγιο ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: Δίνει το παρών στο Βέλγιο ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γάνδη, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague στρέφει πλέον το βλέμμα τον στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League.

O προπονητής του Δικεφάλου του βορά θα έχει στην διάθεση του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στη διάθεση του που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και ενσωματώθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί λόγω τιμωρίας οι Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς. Επιπλέον όπως έγινε σήμερα γνωστό ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τίθεται εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα με τους Ηπειρώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην αυριανή προπόνηση και είναι πανέτοιμος για τον επαναληπτικό στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ