Τεράστιο σοκ στον ΠΑΟΚ – Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχαηλίδης, 6 μήνες εκτός

Τεράστιο σοκ στον ΠΑΟΚ – Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχαηλίδης, 6 μήνες εκτός

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν στον ΠΑΟΚ, καθώς Γιάννης Μιχαηλίδης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός για 6 μήνες!

Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο: Η διάγνωση για τον τραυματισμό που υπέστη ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σοκαριστική. Τα νέα, τα χειρότερα δυνατά. Με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να αναγκάζεται να ζήσει τον εφιάλτη ενός τόσο σοβαρού τραυματισμού.

Ο Μιχαηλίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 17ο λεπτό στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ και οι γιατροί ήταν σχεδόν βέβαιοι για τα χειρότερα. Και απλώς η μαγνητική τομογραφία τα επιβεβαίωσε. Κάτι που σημαίνει πως ο 21χρονος στόπερ, δεν χάνει απλώς τον επαναληπτικό με τη Γάνδη, αλλά θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ