Tι σκέφτεται ο Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του Βελγίου

Tι σκέφτεται ο Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του Βελγίου

O ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Γάνδη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει της αναμέτρησης με τη Γάνδη (17/3, 22:00) στο Βέλγιο για τη ρεβάνς των «16» του Europa Conference League.

Ο δικέφαλος του βορρά θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί την τελευταία του προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Βέλγιο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και τον Ελ Καντουρί, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ λόγω ίωσης, ούτε φυσικά και τον Γιάννη Μιχαηλίδη οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Λουτσέσκου δοκίμασε τετράδα στην άμυνα με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια και τον Τσιγγάρα ως αμυντικό χαφ. Τη θέση του Κούρτιτς θα καλύψει ο Σβαμπ, έχοντας τον Αουγκούστο πιο μπροστά. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ ενώ στα αριστερά θα παίξει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ