Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ η Γάνδη: «Είναι μία εβδομάδα ενός εκατ. ευρώ και άνω»

Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ η Γάνδη: «Είναι μία εβδομάδα ενός εκατ. ευρώ και άνω»

Πως βλέπουν στο στρατόπεδο της Γάνδης την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Εβδομάδα των… Παθών για τη Γάνδη, με τους Βέλγους να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στην Ghelamco Arena (17/3) και εν συνεχεία την Άντερλεχτ για το πρωτάθλημα (20/3).

Άπαντες στο στρατόπεδο της Γάνδης έχουν επικεντρωθεί αρχικά στη ρεβάνς του Conference League κόντρα στους «ασπρόμαυρους», με τον αθλητικό διευθυντή των Βέλγων, Μισέλ Λουβαζί, να κάνει λόγο για εβδομάδα ενός εκατ. ευρώ.

«Για εμάς είναι μια νέα εβδομάδα ενός εκατομμυρίου και άνω», είπε αρχικά ο Βέλγος αθλητικός διευθυντής στο VTM News και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε πάντα σε τρία μέτωπα είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα; Από τη μια, αυτό είναι φυσικά αρετή. Από την άλλη όμως, η πρόσθετη επιβάρυνση είναι επιβάρυνση».

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη, ο Λουβαζί ανέφερε: «Αμφιβάλλω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Conference League. Ειδικά αν κοιτάξετε τους συλλόγους που είναι ακόμη μέσα στην διοργάνωση».

Για τους στόχους της Γάνδης μέχρι το τέλος της σεζόν: «Στόχος μας για τη σεζόν ήταν να φτάσουμε στα playoff της πρώτης πεντάδας. Πότε θα είμαι ικανοποιημένος; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ο τελικός του Κυπέλλου δεν είναι πλέον ένα σενάριο. Πολλοί λένε -ότι μαζί την Άντερλεχτ- είμαστε η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχει σημασία να παίζεις καλό ποδόσφαιρο πια. Τις επόμενες εβδομάδες μετράει να κερδίζουμε παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ