Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Στις 16:00 της Παρασκευής η κλήρωση των προημιτελικών του Europa Conference League – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Βέλγιο της Γάνδης με 2-1 και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπέρασε το εμπόδιο της Γάνδης και το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3, 16:00) θα βρίσκεται στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης. Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον μετράει αντίστροφα μάθει τον αντίπαλό του στους «8» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου βρίσκονται επίσης οι Μπόντο Γκλίμτ, Σλάβια Πράγας, Μαρσέιγ, Λέστερ, Φέγενορντ, Ρόμα και Αϊντχόφεν.

Τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 14 Απριλίου, ενώ τα ματς της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου. Ο τελικός θα γίνει στις 25 Μαΐου στα Τίρανα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αυριανή κλήρωση δεν υπάρχουν περιορισμοί, ούτε ισχυροί-ανίσχυροι, ενώ το κάθε ζευγάρι που θα πάρει από έναν αριθμό (σ.σ από το 1 έως ο 4). Τα τέσσερα ζευγάρια θα μπουν στην κληρωτίδα και θα καθοριστούν τα ημιτελικά. Η πρώτη ομάδα ή το πρώτο ζευγάρι που θα βγαίνει θα είναι και η γηπεδούχος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ