Λουτσέσκου: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

Για δίκαιη πρόκριση έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με τη Γάνδη.

Στην υπομονή και στη διαχείριση που είχε η ομάδα του στο ματς, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το αν οι παίκτες του ήταν έτοιμοι για πόλεμο μέχρι τέλους: «Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος, ειδικά όταν πηγαίνεις σε αυτούς τους γύρους βρίσκεις πολύ καλά προετοιμασμένες ομάδες με ενέργεια, ένταση και πρέσινγκ ψηλά. Το δυνατό μας σημείο ήταν ότι ήμασταν υπομονετικοί έχοντας δυνατή νοοτροπία που δεν την παρατήσαμε».

Για το πώς κατάφερε να φτιάξει την πίστη των παικτών για την πρόκριση: «Συζητήσαμε στο τακτικό κομμάτι, έπρεπε να είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση κρατώντας τη μπάλα κάνοντας διαχείριση, έπρεπε να πιστέψουμε πραγματικά ότι αφού βρισκόμασταν εδώ, αξίζαμε να προκριθούμε».

Για την ψυχολογία των παικτών και τη συνεισφορά του: «Είναι μέρος της δουλειάς μου να μιλώ για την ψυχολογία, τη θέληση να συνεχίσουμε να νικάμε και να κυριαρχούμε στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε ομάδες με δυνατότερα στοιχεία από μας στην Ευρώπη, το θέμα είναι να ανταποκρινόμαστε. Η Γάνδη δεν θα μπορούσε να πιέζει από την αρχή όπως ξεκίνησε, η διαχείριση της κατοχής της μπάλας ήταν με το μέρος μας και αυτό το στοιχείο βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ