Άκπομ: «Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα της καριέρας μου»

Άκπομ: «Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα της καριέρας μου»

Ως τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του χαρακτήρισε τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Europa Coference League ο Τσούμπα Άκπομ.

Το… σύνθημα για τα επερχόμενα ματς του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Coference League, έδωσε ο Τσούπα Άκπομ. Ο Άγγλος φορ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας τα εξής: «Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».

Ο στράικερ των Θεσσαλονικιών ρωτήθηκε και αν έχει κάποια «προτίμηση» για αντίπαλο στους «8». «Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ