Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Δεν θέλω τον ΠΑΟΚ, θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας»

Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Δεν θέλω τον ΠΑΟΚ, θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας»

Ο προπονητής της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ η ομάδα του στους «8» του Conference League.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι γνωρίζοντας τον ΠΑΟΚ ως προπονητής -τότε- της Λίμπερετς τόνισε μιλώντας σε ΜΜΕ της Τσεχίας ότι δεν θα ήθελε η Σλάβια Πράγας να συναντήσει τον Δικέφαλο του βορρά.

«Δεν θα ήθελα και πολύ τον ΠΑΟΚ, ως προπονητής έχω παίξει στο παρελθόν μαζί τους. Έχουν καλή ομάδα και ωραίο γήπεδο που ναι μεν το σκέφτεσαι αλλά όπως είπα, έχουμε άλλες προτιμήσεις. Ο ΠΑΟΚ θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας…», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε και τη Φέγενορντ στη… μαύρη λίστα: «Δεν θέλουμε τη Φέγενορντ, πρώτον έχουμε παίξει μαζί τους, δεύτερον ξέρουμε πόσο καλή έχουν, το έδειξαν και με την Παρτιζάν. Οι υπόλοιπες είναι μεγάλες ομάδες, θα θέλαμε κάποιον που δεν έχουμε παίξει ακόμα. Η Ρόμα θα ήταν υπέροχη. Προσωπικά θα ήθελα την PSV, με την οποία δεν έχουμε παίξει ακόμα. Θυμάμαι την ομάδα από τότε που έπαιζαν σπουδαίοι παίκτες εκεί και νομίζω ότι ένας τέτοιος διπλός αγώνας θα ταίριαζε και στη Σλάβια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ