ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η Μαρσέιγ μετά τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ, στη φάση των ομίλων (3η), συνέχισε στο Europa Conference League. Μετρά μόνο νίκες στα νοκ-άουτ παιχνίδι που έδωσε στη διοργάνωση, αφού επικράτησε εντός/εκτός των Καραμπάκ και Βασιλείας, σημειώνοντας μάλιστα τουλάχιστον δύο γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια. Εμφανίζεται πολύ συγκεντρωμένη τον τελευταίο μήνα, μετρώντας πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν… ρίχνει στροφές πάντως, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της στη Ligue 1. Goal/Goal & Over 2,5 τέρματα είχαν και οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ, με τον Πολωνό φορ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ρεβάνς της Τούμπας (14/4, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία, αφού μετά την πρόκριση αντί της Μίντιλαντ (0-1, 2-1) στις διπλές αναμετρήσεις, προκρίθηκε σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, νικώντας και στα δύο παιχνίδια τη μαχητική Γάνδη (1-0, 2-1). Το ευρωπαϊκό όνειρο καλά κρατεί και αποτελεί (μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος) έναν από τους βασικούς στόχους της ελληνικής ομάδας. Στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή, είχε μάλλον το μυαλό του ήδη στον αγώνα της Μασσαλίας. Γνώρισε την ήττα με 1-2 στη «Λεωφόρο».

Οι παίκτες που πέταξαν για τη Μασσαλία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης, στη Μασσαλία.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, πολλή ποιότητα η Μαρσέιγ»

Στα δυνατά σημεία της Μαρσέιγ στάθηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου ο οποίος μίλησε και για το μεγάλο όνειρο που έχουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα δυο παιχνίδια κόντρα στη Μαρσέιγ για να πάρει την πρόκριση: «Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και με πολλή ποιότητα. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάρει από εμάς μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να τη δείξουμε με σωστό τρόπο, ενώ θα πρέπει να συνδυαστεί με αίσθηση υπευθυνότητας στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να αγωνιστούμε με τον τρόπο πυο γνωρίζουμε. Εάν αυτό καταστεί δύσκολο, τότε να κάνουμε εμείς δυσκολότερη τη δουλειά της Μαρσέιγ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται και δείχνει να γίνεται και πάλι η ομάδα του προπονητή, όπως ήταν και στην πρώτη του θητεία στην ομάδα και ποια θεωρεί πως είναι τα στοιχεία που κάνουν τη Μαρσέιγ ομάδα του Σαμπάολι και αν βρίσκει ομοιότητες με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι και οι δυο ομάδες στη 2η θέση του πρωταθλήματος και διεκδικούν όλους τους στόχους τους: «Τεχνικά και ποδοσφαιρικά είναι άδικο να κάνουμε την οποιαδήποτε σύγκριση, όχι μόνο για τη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα. Οι ομάδες αποτελούνται από διαφορετικά στοιχεία, διαφορετικές ποιότητες, διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, όποτε θεωρώ πως δεν είναι σωστό. Ωστόσο μπορούε να κάνουμε ορισμένες γενικές συνδέσεις. Είμαστε και εμείς μια ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας. Από κει και πέρα είμαστε πολύ καλά οργανωμένη τόσο σε επίθεση, όσο και σε φάση άμυνας. Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο, σε ένα άλλο πρωτάθλημα, έχει διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως και αυτοί θέλουν να είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο «Βελοντρόμ» και το ρόλο που παίζουν στην υποστήριξη της ομάδας (ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου): «Η ίδια η πόλη, οι φίλαθλοι ζουν αυτή την αναμέτρηση με έναν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και παράλληλα έχουν ένα όνειρο. Η συμμετοχή τους και η υποστήριξή τους, είναι κάτι το οποίο θα το αισθανθούμε, ακόμα και εάν βρεθούμε σε ένα γήπεδο όπου θα υπάρχουν 40 χιλιάδες φίλοι της Μαρσέιγ. Ξέρουμε πολύ καλά πως όταν βρίσκονται όλοι μαζί, μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Είναι κάτι που μας δίνε μεγάλη αίσθηση υπευθυνότητας για το παιχνίδι».

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Σαμπάολι: «Γρήγορη ομάδα ο ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα θα κριθεί η πρόκριση»

Στα δυνατά χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή της πορείας του και σε σχετική ερώτηση για το πως άλλαξε το κλίμα για εκείνον εντός της Μαρσέιγ, καταγράφοντας ένα σερί πέντε νικών, τόνισε πως: «Δεν άλλαξα πολλά, έχω έναν δικό μου τρόπο στο ποδόσφαιρο. Και βλέπω ότι οι παίκτες μου το αντιλαμβάνονται. Θα υπερασπιστώ τις ιδέες μου μέχρι να φύγω».

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για μία δυνατή ομάδα που έχει ομοιότητες με την Μαρσέιγ: «Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, που όπως ανέφερε ο προπονητής του, έχουμε ομοιότητες. Είναι μία δυνατή ομάδα στην κατοχή της μπάλας. Μια ομάδα με γερές βάσεις στα μετόπισεθν, είναι δύσκολο να ‘ανοίξεις’ τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Απ΄ότι έχω αναλύσει, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και σου δείχνει ότι είναι δύσκολο να πρεσάρει αλλά βλέπεις τι αποτελέσματα έχει στα παιχνίδια του, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τόνισε πως δεν έχει παίξει ποτέ απέναντι σε ελληνική ομάδα και αυτό που θα τον ικανοποιούσε είναι να δει τους παίκτες του να τελειώνουν τις φάσεις και να κερδίζουν το ματς, αποφεύγοντας να μιλήσει για σκορ. Μάλιστα, στο κάδρο μπήκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς σύμφωνα με τον Σαμπάολι: «Σίγουρα θα είναι μία μάχη πάγκων. Μία στρατηγική μάχη με τον Λουτσέσκου, το πώς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα θα το φέρουν οι παίκτες».

Όσο για την υπόθεση πρόκριση: «Πιστεύω ότι η πρόκριση θα παιχτεί στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να είμαστε πιο ισχυροί από τον ΠΑΟΚ. Σκέφτομαι πιο πολύ τι θα κάνει η Μαρσέιγ παρά το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Κοιτάζουμε τον αντίπαλο αλλά σαφώς θα κοιτάξω την ομάδα. Αν αλλάξει ο ΠΑΟΚ τακτική, θα αλλάξω και γω. Το στυλ παιχνιδιού είναι πιο σημαντικό από την τακτική».

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ