Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ (pic)

Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ (pic)

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League (22:00).

Με 4-2-3-1 και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη βασική 11άδα παρατάσσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Βελοντρόμ» για το αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με την Λύρατζη, Ινγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Οι Τσιγγάρας και Κούρτιτς θα είναι στα χαφ, με τους Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ πίσω από τον Ακπομ.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν στη ρεβάνς, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, την πρόκριση στα ημιτελικά της τρίτης της τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Σαμπάολι παρατάσσει την Μαρσέιγ με την εξής 11άδα: Μανταντά, Κολάσινατς, Τσαλέτα-Τσαρ, Σαλιμπά. Λιρολά, Γκέρσον, Γκεγέ, Γκεντουζί, Ουντέρ, Μπακαμπού και Παγιέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ