Σαμπάολι: «Ημασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, νικήσαμε δίκαια»

Σαμπάολι: «Ημασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, νικήσαμε δίκαια»

O Xόρχε Σαμπάολι αναφέρθηκε στη νίκη της Μαρσέιγ επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τους Θεσσαλονικείς.

Η Μαρσέιγ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa Conference League στη Γαλλία και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Γάλλων, Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στη ρεβάνς της Τούμπας λόγω της κίτρνης κάρτας που πήρε λόγω διαμαρτυρίας, δήλωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και δίκαια πήρε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ηταν μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις. Είχε την τύχη ο ΠΑΟΚ να πετύχει ένα γκολ, αλλά σε σχέση με τις φάσεις που κάναμε ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους».

Για τις απουσίες, ο Σαμπάολι πρόσθεσε: «Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να αναπληρώσουμε το κενό τους. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αρχικά έχουμε την Κυριακή την Μονπελιέ και μετά θα δούμε τι θα γίνει στη ρεβάνς στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ