Μαρσέιγ: Τζέρσον, Καμαρά και… Σαμπάολι δεν θα ταξιδέψουν στην Τούμπα (vids)

Μαρσέιγ: Τζέρσον, Καμαρά και… Σαμπάολι δεν θα ταξιδέψουν στην Τούμπα (vids)

Η Μαρσέιγ έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα ταξιδέψει με σημαντικές απουσίες στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα (14/4).

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa Conference League, ωστόσο είναι ένα σκορ που του δίνει ελπίδες πρόκρισης στους «4».

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με γκολ των Γκέρσον και Παγέτ από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ελ Καντουρί να μειώνει σε 2-1 στο δεύτερο 45λεπτο και να αναπτερώνει τις ελπίδες του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη Πέμπτη (14/4).

Η Μαρσέιγ μπορεί να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «4» του θεσμού, ωστόσο θα παραταχθεί με δυνατές απουσίες στον επαναληπτικό στη Θεσσαλονική.

Αρχικά, στον πάγκο της γαλλικής ομάδας δεν θα είναι ο Χόρχε Σαμπάολι. Κι αυτό διότι δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει κάρτες και να μην μπορεί να παρευρεθεί στο ματς της Τούμπας.

Από τη ρεβάνς, επίσης, θα λείψουν και τρεις βασικοί παίκτες της Μαρσέιγ. Ο λόγος για τους Ντιένγκ, Καμαρά και Ζέρσον, με τον τελευταίο να αποβάλλεται μάλιστα, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις (δεύτερη κίτρινη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ