Καντουρί: «Θετικό αποτέλεσμα, στην Τούμπα μπορούμε κάτι σπουδαίο»

Καντουρί: «Θετικό αποτέλεσμα, στην Τούμπα μπορούμε κάτι σπουδαίο»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί χαρακτήρισε ως θετικό το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα από τη Μαρσέιγ (2-1).

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί πέρασε στην θέση του Χάρη Τσιγγάρα στην επανάληψη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ, με την Μαρσέιγ και πέντε λεπτά αργότερα δικαιώσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή του.

Ο Μαροκινός άσος του Δικεφάλου σκόραρε ένα φοβερό τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Coference League.

Ο σκόρερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στη Μαρσέιγ πως στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα. Προφανώς είμαι χαρούμενος, αλλά θα έπρεπε να βάλουμε ακόμη ένα, για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα πιο ανοιχτό για το δεύτερο παιχνίδι. Χάσαμε, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι δραματικό. Στην Τούμπα μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Οι εντολές που πήρα ήταν να βοηθήσω στα χαφ για την άμυνα, αλλά και την επίθεση. Είχαμε τον χώρο για να παίξουμε. Ίσως στο πρώτο μέρος μάς έλειπε το κουράγιο, η αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με την μπάλα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έπρεπε να έχω το νου μου για την άμυνα, αλλά παράλληλα να προσπαθήσω να δημιουργήσω για την επίθεση.

Δεν είμαστε ποτέ χαρούμενοι όταν χάνουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας. Στο γήπεδό μας μπορούμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Ας ελπίσουμε πως αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει για τον δεύτερο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ