Βράζουν τα media της Γαλλίας με τον Λουτσέσκου: «Ο τύπος είναι τρελός, πρέπει να τιμωρηθεί» (vid)

Βράζουν τα media της Γαλλίας με τον Λουτσέσκου: «Ο τύπος είναι τρελός, πρέπει να τιμωρηθεί» (vid)

Την τιμωρία του Ρασβάν Λουτσέσκου ζητάει ένας Γάλλος δημοσιογράφος!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Γαλλία από χθες το βράδυ, μετά τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ απείλησε τους οπαδούς της Μαρσέιγ και προανήγγειλε έναν δεύτερο γύρο επεισοδίων, με μάχες μεταξύ οπαδών. «Ελπίζω τη Μαρσέιγ να την υποδεχθούμε όπως υποδέχθηκαν εμάς σήμερα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και ξέρω ότι θα συμβεί. Είναι πολύ απογοητευμένος με ό,τι είδα σήμερα. Αυτά δεν είναι για το ποδόσφαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες. Εχουμε αρκετό πόλεμο στον κόσμο, δεν χρειάζεται να έχουμε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και είναι μια πολύ κακή εικόνα για την πόλη σας για τη Μαρσέιγ», δήλωσε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Στη Γαλλία ήδη έχουν σχολιαστεί αρνητικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς στα social media βρέθηκε ακόμα και η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το όλπο μέσα στην Τούμπα.

Δεν είναι όμως μόνο οι οπαδοί που τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα, καθώς ένας Γάλλος δημοσιογράφος χαρακτήρισε «τρελό» τον Λουτσέσκου και μάλιστα ζήτησε την τιμωρία του από την UEFA.

«Η δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι τρελή. Ο τύπος είναι τρελός για να λέει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν αν η UEFA μπορεί να παρέμβει για να τον τιμωρήσει», ανέφερε ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ