Δήλωση-σοκ Λουτσέσκου: «Καλύτερα να μην έρθουν οι οπαδοί σας» – Σκληρή απάντηση Μαρσέιγ, στην UEFA η υπόθεση

Δήλωση-σοκ Λουτσέσκου: «Καλύτερα να μην έρθουν οι οπαδοί σας» – Σκληρή απάντηση Μαρσέιγ, στην UEFA η υπόθεση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σόραρε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ, προαναγγέλλοντας επεισόδια και απειλώντας τους Γάλλους!

Οι τραγικές εικόνες του διημέρου, με ασταμάτητες συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ, ενισχυμένων με… «ειδικές δυνάμεις» από την ΑΕΚ και την Παρτιζάν, αντίστοιχα, έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση, αλλά παράλληλα έγιναν αφορμή για θερμό επεισόδιο μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ. Με αφορμή μια δήλωση-απειλή του Λουτέσκου, ο οποίος ουσιαστικά… προειδοποίησε, απείλησε τους οπαδούς της Μαρσέιγ να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς «θα τους υποδεχθούμε, όπως κάνατε σε εμάς εδώ»!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου: «Ελπίζω τη Μαρσέιγ να την υποδεχθούμε όπως υποδέχθηκαν εμάς σήμερα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και ξέρω ότι θα συμβεί. Είναι πολύ απογοητευμένος με ό,τι είδα σήμερα. Αυτά δεν είναι για το ποδόσφαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες. Εχουμε αρκετό πόλεμο στον κόσμο, δεν χρειάζεται να έχουμε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και είναι μια πολύ κακή εικόνα για την πόλη σας για τη Μαρσέιγ»!

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Μαρσέιγ στο Twitter, με τη γαλλική ομάδα να κάνει λόγο για παραισθήσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ και να αναφέρεται στην απειλή που εκτόξευσε φεύγοντας από τη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά, οι Γάλλοι αναφέρουν: «Παραισθήσεις από τον Λουτσέσκου, τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που έριξε και ένα «καλύτερα να μην έρθουν οι οπαδοί σας (στη Θεσσαλονίκη)», αποχωρώντας (από τη συνέντευξη Τύπου)».

Η δημοσίευση όσων ανέφερε ο Λουτσέσκου από τα επίσημα social media της Μαρσέιγ, αλλά και ο σάλος που προκλήθηκε στη Γαλλία, μετά την ευθεία απειλητική δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται τα πράγματα να γίνουν περίπλοκα. Καθώς αυτομάτως ο Ρουμάνος τεχνικός άνοιξε θέμα… βεντέτας. Προανήγγειλε ευθέως από τη συνέντευξη Τύπου ότι και στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν επεισόδια, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα… απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα.

Δηλώσεις άνευ προηγουμένου σε επίπεδο διοργανώσεων της UEFA. Δηλώσεις και απειλές, που κάνουν τον γύρω της Ευρώπης και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Καθώς είναι σαφές, πλέον, ότι κάτι πρέπει να γίνει, για να μπορέσει το επαναληπτικός να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς… ακρότητες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (14/04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Η οποία αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτη. Τόσο από οπαδούς του Δικεφάλου όσο και από περίπου 2.000 Γάλλους. Εκτός κι αν η UEFA έχει άλλη άποψη. Και για τους δύο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ