Γκεντουζί: «Η UEFA δεν έπρεπε να αφήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ»

Γκεντουζί: «Η UEFA δεν έπρεπε να αφήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ»

Εκτός «Βελοντρόμ» θα έπρεπε να ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ματέο Γκεντουζί.

Απογοητευμένος με όλα όσα έγιναν εντός των τεσσάρων γραμμών, ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτούς της Μαρσέιγ έμεινε ο Ματέο Γκεντουζί. Ο μέσος των Μασσαλών στάθηκε κυρίως στους φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά και ανέφερε πως μετά τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα ήταν καλύτερο να μην είχε δοθεί η έγκριση της εισόδου στο «Βελοντρόμ» στους οπαδούς της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ που θα χάσουν τη ρεβάνς της Τούμπας:

«Είναι κρίμα για τον Καμαρά, τον Ζέρσον και τον Ντιένγκ αλλά είμαστε η Μαρσέιγ, έχουμε ποιοτική ομάδα και θα τα δώσουμε όλα στην Τούμπα».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Είναι πάντα περηφάνια και τιμή να παίζεις στην έδρα μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα, με τη βία στην πόλη της Μασσαλίας, την ημέρα πριν από τον αγώνα και ανήμερα. Ίσως η UEFA δεν έπρεπε να δεχτεί να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτά που έγιναν την προηγούμενη μέρα. Υπάρχει ήδη αρκετή βία. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Δεν τίθεται συζήτηση για μένα αν πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα οι οπαδοί μας ή όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε την υποστήριξή τους, ακόμη κι αν δεν έχουν φυσική παρουσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ