Πασχαλάκης: Πρώτος σε αποκρούσεις στο Conference League

Πασχαλάκης: Πρώτος σε αποκρούσεις στο Conference League

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε τις περισσότερες αποκρούσεις στα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, όμως έμεινε ζωντανός στην υπόθεση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League, η οποία θα κριθεί την προσεχή Πέμπτη (14/4, 22:00) στην Τούμπα.

Πάντως ο Δικέφαλος του βορρά οφείλει πολλά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που ήταν καθοριστικός στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε οκτώ επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα σε ένα παιχνίδι που η άμυνα του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς της Μαρσέιγ.

Μάλιστα η UEFA με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αναφέροντας πως ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας με τις περισσότερες επεμβάσεις τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της UEFA:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ