Σαμπάολι: «Έχουμε σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη»

Σαμπάολι: «Έχουμε σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη»

Ο Χόρχε Σαμπάολι μίλησε για τη νίκη της Μαρσέιγ επί της Μονπελιέ, αλλά και για το κομβικό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Χόρχε Σαμπάολι και οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις, που προκύπτουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Γαλλία και Ευρώπη.

Τρεις ημέρες μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό του Conference League, η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-0 της Μονπελιέ και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του σαμπιονά, με τρεις βαθμούς περισσότερους από την Ρεν που ακολουθεί και διεκδικεί το «εισιτήριο» για το νέο Champions League.

Ο έμπειρος Αργεντινός προπονητής, έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα, δείχνοντας πως είναι άριστος διαχειριστής του έμψυχου υλικού που διαθέτει, καθώς η Μαρσέιγ, πέτυχε την έβδομη διαδοχική νίκη της. Και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σαμπάολι, σχολίασε, αναφερόμενος και στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ:

«Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας την Πέμπτη και την Κυριακή επίσης, την επόμενη Τετάρτη επίσης. Είναι περίπλοκο να παίζεις όλα αυτά τα ματς στην σειρά. Πρέπει να κάνεις rotation την ομάδα, είναι πρόκληση για εμένα. Πρέπει να ανταποκρινόμαστε και στα δύο μέτωπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ