Οριστικά χωρίς κόσμο στην Τούμπα η Μαρσέιγ

Οριστικά χωρίς κόσμο στην Τούμπα η Μαρσέιγ

Οριστικά χωρίς την παρουσία οπαδών της Μαρσέιγ θα διεξαχθεί ο αγώνας της Τούμπας. Τι λένε οι Μασσαλοί για την απόφαση.

Επίσημο το… απαγορευτικό στους οπαδούς της Μαρσέιγ. Στη μεγάλη ρεβάνς της Τούμπας (14/4) με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Σαμπαόλι δε θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Μασσαλοί γνωστοποίησαν πως δε θα πάρουν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τούμπας. Είχε προηγηθεί ένας… μαραθώνιος επαφών, με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να καταθέτει αίτημα στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της γαλλικής ομάδας.

Παράλληλα, στις 17:00 διεξήχθη έκτακτο security meeting των επιτελών της UEFA με τον ΠΑΟΚ (εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση) και τον γαλλικό σύλλογο. Στη συνεδρίαση επισφραγίστηκε και το… μπλόκο στους Μασσαλούς οπαδούς.

Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ αναφέρει:

«Η Μαρσέιγ έλαβε γνώση της επίσημης ενημέρωσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην οποία ζητείται από τις αρμόδιες Αρχές να απαγορεύσουν τη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Η Μαρσέιγ λυπάται που οι οπαδοί της θα στερηθούν της δυνατότητας να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ