Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τον προπονητή της Μπόντο Γκλιμτ από τον επαναληπτικό με τη Ρόμα

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τον προπονητή της Μπόντο Γκλιμτ από τον επαναληπτικό με τη Ρόμα

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τον τεχνικό της Μπόντο Γκλιμτ, Κετίλ Κνούτσεν και θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό με τη Ρόμα την προσεχή Πέμπτη.

Χωρίς τον προπονητή της, Κιέτιλ Κνούτσετ στον πάγκο, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (14/4) η Μπόντο Γκλιμτ την Ρόμα στην ιταλική πρωτεύουσα, στη μεταξύ τους επαναληπτική αναμέτρηση του Europa Conference League (σ.σ: στον πρώτο αγώνα είχαν νικήσει οι Νορβηγοί με 2-1).

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με απόφαση της UEFA, τιμωρείται από τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών στον κρίσιμο επαναληπτικό με τη Ρόμα στην Ιταλία.

Η σχετική ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA:

«Ο προπονητής της Μπόντο Γκλίμτ, Κιέτιλ Κνούτσετ, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες συλλόγων της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA (DR), για εκ πρώτης όψεως παραβιάσεις του άρθρου 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και του άρθρου 15 παράγραφος 1).

Επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA, για εκ πρώτης όψεως παραβάσεις των άρθρων 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και 15 παράγραφος 1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ