Ελ Καντουρί: «Ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ελ Καντουρί: «Ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε την ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ, ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του Δικεφάλου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να αντρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τους «4» του Europa Coference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για την προημιτελική φάση του Europa Coference League. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης(13/4) τους παίκτες του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Μαροκινό άσο να μιλά για την «μάχη» κόντρα στους Γάλλους, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο σημαντική στην ιστορία των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του στο Βελοντρόμ και αν θα έχει φίλους και στη Θεσσαλονίκη να τον δουν από κοντά:

«Μετά το παιχνίδι, ήταν τα αδέλφια μου εκεί, κάποιοι φίλοι. Ήρθαν να με δουν και ήμουν χαρούμενος. Ήταν και στη Γάνδη, αλλά είχα κορονοϊό και δεν τους είδα. Μου είπαν «καλή τύχη» τους είπα να είναι εδώ και αύριο, αλλά δε μπορούν να είναι δυστυχώς».

Για την εικόνα του με τη Ριέκα, αν του πάει η διοργάνωση και αν το γκολ με τη Μαρσέιγ, ήταν το πιο σημαντικό του με τον ΠΑΟΚ:

«Δε νομίζω ότι η διοργάνωση είναι κάτι πιο σημαντικό για μένα. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ, έχουν κι άλλη εμπειρία στην Ευρώπη. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτή η σεζόν, ήταν κάπως δύσκολη για μένα, γιατί είχα κάποιους τραυματισμούς. Τώρα, όμως, είναι η τελική ευθεία και θα δώσω ό,τι δε μπόρεσα να δώσω αυτήν τη σεζόν. Θα τα δώσω όλα!»

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας

: «Πρόκειται για μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερη. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για την ομάδα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν την πόλη και οι άνθρωποι τον αγαπούν με τρόπο που δεν έχω δει πουθενά αλλού. Νομίζω ότι αύριο θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία της ομάδας! Θεωρώ ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι πραγματικά πολύ σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ