Ουντέρ: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ για εμάς»

Ουντέρ: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ για εμάς»

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ μίλησε για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η γαλλική ομάδα θα κάνει τα πάντα για να προκριθεί.

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ σε δηλώσεις του στην «La Provence» αναφέρθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας.

Ακόμα, ο επιθετικός της Μαρσέιγ τόνισε ότι η ομάδα του «καίγεται» για τη νίκη και την πρόκριση, μιας και θέλει να διακριθεί στο Europa Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουντέρ:

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε έτοιμοι. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Μπορεί να μας πάει στα ημιτελικά. Ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, νιώθω καλά. Τα ματς έρχονται το ένα μετά το άλλο τελευταία, μερικές φορές νιώθω πόνο στα πόδια, αλλά σωματικά είμαι καλά».

Για το πρώτο παιχνίδι και αν μετανιώνουν για το 2-1:

«Πραγματικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, σκοράραμε δύο φορές πολύ γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικά, αν και πάλι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Όμως, έχουμε αυτοπεποίθηση. Παίζουμε καλά εκτός έδρας, μερικές φορές καλύτερα απ’ ότι εντός. Δεν ανησυχούμε από αυτή την πλευρά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ