Η… συνταγή πρόκρισης του Λουτσέσκου

Η… συνταγή πρόκρισης του Λουτσέσκου

Ποιους παίκτες προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γνωρίζει καλά αυτό. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν χρυσή ευκαιρία στα… πόδια τους. Με τον κόσμο στο πλευρό τους, θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στα ημιτελικά του Conference League.

Το 2-1 της Μασσαλίας κρατά ζωντανό τον δικέφαλο του βορρά, ενώ και τα πολλά προβλήματα της Μαρσέιγ καλλιεργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο του Βελοντρόμ. Έτσι, προσανατολίζεται στην ίδια… συνταγή για τη ρεβάνς της Τούμπας. Με μια μικρή αλλαγή. Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται και ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η άμυνα μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη θα είναι η ίδια με τον Βιεϊρίνια αριστερά, τον Λύρατζη στο δεξί άκρο και τους Ίνγκασον και Κρέσπο στα στόπερ. Ο Λουτσέσκου θεωρεί πως η αμυντική τετράδα ανταποκρίθηκε καλά στη δοκιμασία της Μασσαλίας.

Στην μεσαία γραμμή, ο Γιασμίν Κούρτιτς θα είναι ο ένας από τους δυο κεντρικούς χαφ και στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Με την οπισθοχώρηση του Βραζιλιάνου την «πληρώνει» ο Τσιγγάρας, που πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ αναμένεται να πάρουν θέση στα «ασπρόμαυρα» φτερά, με τον Ελ Καντουρί να τοποθετείται πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ που θα είναι και ο μοναδικός προωθημένος του ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ