Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ (vid)

Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ (vid)

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ.

Με 4-2-3-1 και τον Ελ Καντουρί στη βασική 11άδα παρατάσσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του Europa Conference League (22:00).

Ο Πασχαλάκης θα είναι μπροστά από την εστία, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Κούρτιτς θα είναι στα χαφ, με τους Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς πίσω από τον Ακπομ.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Ακπομ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Μουρκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει φανέλα βασικού στον Ελ Καντουρί, ο οποίος στο πρώτο ματς που έγινε στο Βέλοντρομ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το μοναδικό γκολ του Δικεφάλου (2-1). Ένα γκολ που τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.

Απόψε, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ