Μουσλίμοβιτς: «Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά – Θέλω να προκριθεί»

Μουσλίμοβιτς: «Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά – Θέλω να προκριθεί»

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε εν όψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League και εξέφρασε την επιθυμία του να πάρουν οι «ασπρόμαυροι» το... χρυσό εισιτήριο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, θα δώσει το παρών στη σημερινή (14/04) αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Μαρσέιγ, στο γήπεδο της Τούμπας και μίλησε στην ΕΡΤ3 για το εν λόγω ματς.

Ο Βόσνιος άσος εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και φυσικά την επιθυμία να πάρουν οι «ασπρόμαυροι» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή. Η αδρεναλίνη είναι πολύ ψηλά και αυτό που θέλω, είναι να δω τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται.

Δεν το κρύβω ότι είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Έζησα πολλές σημαντικές στιγμές και την αγαπώ. Είμαι πάντα πολύ χαρούμενος, όταν είμαι στη Θεσσαλονίκη, να βλέπω φίλους που έκανα από τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει πάρα πολλά. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και είναι πάντα ωραίο να είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ