Κρέσπο: «Δεν είχαμε και την τύχη που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια»

Κρέσπο: «Δεν είχαμε και την τύχη που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια»

Στην τύχη απέδωσε τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ ο Χοσέ Κρέσπο.

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στην Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ και στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Όσα είπε ο Κρέσπο:

Για το λάθος στην άμυνα;

«Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, κάποιες φορές πληρώνεις τα λάθη και έχασα την κατοχή στο δικό μας μισό του γηπέδου και δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε δέκα ευκαιρίες για γκολ δεν το καταφέραμε στεναχωρηθήκαμε για το γήπεδο, τον κόσμο και πως μας στήριξαν, είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε».

Για το αν χάθηκε η συγκέντρωση:

«Όχι ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα, συνολικά η απόδοσή μας ήταν καλή, αλλά πληρώνεις τα λάθη στο ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά αυτό το παιχνίδι σου έδινε την εντύπωση, πως και δύο και τρεις φορές να παίξεις, δεν θα νικήσουμε. Δεν είχαμε και την τύχη που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια».

Για τους οπαδούς και το ότι χειροκροτήσουν στο τέλος:

«Για μένα ήταν ακόμη χειρότερο για όταν βλέπεις ότι σε στηρίζουν έτσι είναι ακόμη χειρότερο, είναι ακόμη πιο δύσκολο, ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο τουρνουά, όταν βλέπεις να σε στηρίζει τόσο, αισθάνεσαι πιο πολύ στεναχωρημένος, ελπίζω όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού να μας τα δώσει πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ