UEFA: Βαριά «καμπάνα» σε συνεργάτη του Μουρίνιο και στον προπονητή της Μπόντο Γκλιμτ

UEFA: Βαριά «καμπάνα» σε συνεργάτη του Μουρίνιο και στον προπονητή της Μπόντο Γκλιμτ

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος και ο τεχνικός της Μπόντο Γκλιμτ, Κιέτιλ Κνούτσεν, τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε σήμερα με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τον τεχνικό της Μπόντο Γκλιμτ, Κιέτιλ Κνούτσεν, και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, εξαιτίας των όσων έγιναν στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Europa Conference League στη Νορβηγία αυτόν τον μήνα.

Μετά την ήττα της Ρόμα με 2-1 στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση στις 7 Απριλίου, ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας, Λορέντζο Πελεγκρίνι, είπε ότι ο Σάντος δέχθηκε επίθεση, ενώ ο Κνούτσεν κατηγόρησε τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα ότι τον άρπαξε από το λαιμό.

Η UEFA επέβαλε προσωρινό αποκλεισμό και στους δύο, ενώ τους κατηγόρησε για «σοβαρή επίθεση» την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι είχε κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες, καθώς οι προπονητές παραβίασαν τις γενικές αρχές συμπεριφοράς.

Η Ρόμα επικράτησε στον αγώνα ρεβάνς με 4-0 για να «σφραγίσει» την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι που έχασαν και οι δύο προπονητές.

Στην τιμωρία περιλαμβάνεται και το παιχνίδι στη Ρώμη, επομένως αμφότεροει έχουν να εκτίσουν ακόμη δύο αγωνιστικές από την «καμπάνα» που τους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ