Προβάδισμα πρόκρισης για τη Φέγενορντ (3-2) – Όλα ανοιχτά για Λέστερ και Ρόμα (1-1, vids)

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Φέγενορντ (3-2) – Όλα ανοιχτά για Λέστερ και Ρόμα (1-1, vids)

Η Φέγενορντ επικράτησε με 3-2 της Μαρσέιγ στην Ολλανδία και πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, ενώ Λέστερ και Ρόμα έμειναν στο 1-1 στο King Power Stadium και έτσι όλα θα κριθούν στη Ρώμη.

Η Φέγενορντ υποδέχτηκε στο Ρότερνταμ τη Μαρσέιγ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa Conference League, με τους Ολλανδούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2 σε ένα συναρπαστικό ματς ως το τέλος και μαζί το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (5/5) για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά και στο 18′ πήραν το προβάδισμα με τον Ντέσερς, ενώ ο Σινιστέρα δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0. Οι Γάλλοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 28′ με τον Ντιένγκ (2-1) και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα, με τον Γκέρσον να ισοφαρίσει στο 40′ (2-2).

Με τη σέντρα του δευτέρου 45λέπτου (συγκεκριμένα… 10 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα), η Φέγενορντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Ντέσερς να κάνει το 3-2 σταΗ ομάδα του Σαμπάολι ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε 6 ευκαιρίες (4 εντός εστίας), αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι θα ψάξει την ανατροπή στη Μασσαλία την ερχόμενη Πέμπτη.

Φέγενορντ: Μαρτσιάνο, Χεερτράουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάτσια, Άουρσνες, Τιλ (90’ Πέντερσεν), Κοκτσού (83’ Τζαχανμπάκς), Νέλσον (65’ Λίνσεν), Σινιστέρα, Ντέσερς (83’ Χέντριξ)

Μαρσέιγ: Μανταντά, Πέρες, Τσαλέτα Ταρ (69’ Αρίτ), Σαλιμπά (85’ Λιρόλα), Ρονζιέ, Ζέρσον, Καμαρά, Γκεντουζί, Μπακαμπού (46’ Γκέιγ), Παγέτ, Ντιένγκ (85’ Μίλικ)

Λέστερ – Ρόμα 1-1

Λέστερ και Ρόμα έμειναν στο 1-1 King Power Stadium και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της Ρώμης για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Ο Καστάιν δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά στο 4′ και στο 15′ ο Ζαλέβσκι βρήκε με κάθετη τον Πελεγκρίνι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Σμάιχελ για το 0-1.

Οι «αλεπούδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Ρούι Πατρίσιο απέκρουσε το σουτ του Λούκμαν στο 34′, με τον τερματοφύλακα της Ρόμα να σώζει την ομάδα του και στο 42′, διώχνοντας το σουτ του Χολ.

Τελικά, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 67′, Ο Μπαρνς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Λούκμαν σκόραρε για το 1-1 που έμεινε ως το τέλος.

Λέστερ: Σμάιχελ, Περέιρα, Φοφανά, Έβανς, Καστάιν (21’ Τζάστιν), Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ, Μάντισον, Ολμπράιτον (62’ Μπαρνς), Λούκμαν (84’ Αγιόθε Πέρεθ), Βάρντι (62’ Ιεανάτσο)

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Ζαλέβσκι (85’ Βίνια), Πελεγκρίνι (85’ Αφενά Γκιάν), Κριστάντε, Μχιταριάν (58’ Βερετού), Τζανιόλο (69’ Ολιβέιρα), Έιμπραχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ