Ρόμα: Δωρεάν εισιτήρια για τον τελικό στους 166 οπαδούς που είδαν την «εξάρα» από τη Μπόντο Γκλιμτ

Ρόμα: Δωρεάν εισιτήρια για τον τελικό στους 166 οπαδούς που είδαν την «εξάρα» από τη Μπόντο Γκλιμτ

Η Ρόμα στην ανακοίνωση της για τα εισιτήρια του τελικού ανέφερε πως οι 166 οπαδοί της ομάδας που είδαν από κοντά την «εξάρα» από τη Μπόντο Γκλιμτ θα παρακολουθήσουν δωρεάν από κοντά την αναμέτρηση.

Η Ρόμα αμέσως μετά τη νίκη επί της Λέστερ, με την οποία εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια στην Αρένα Κομπετάρε των Τιράνων.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα βρεθεί ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 31 ολόκληρα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως η Ρόμα πέρασε από πολλές δυσκολίες την φετινή σεζόν και μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές στην ιστορία της ήταν η ήττα από την Νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ με 6-1 στους ομίλους του Europa Conference League.

Οι Ρωμαίοι στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι θα μοιράσουν δωρεάν εισιτήρια στους 166 υποστηρικτές της, που είδαν από κοντά την αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία, στην οποία η Ρόμα συνετρίβη με 6-1. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να τους ανταμείψει που έδειξαν την υποστήριξή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ