Μουρίνιο: «Ο τελικός του Conference είναι ο σημαντικότερος της καριέρας μου»

Μουρίνιο: «Ο τελικός του Conference είναι ο σημαντικότερος της καριέρας μου»

Ο Μουρίνιο μίλησε για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στην Ρόμα και τη Φέγενορντ, χαρακτηρίζοντας τον σημαντικότερο της καριέρας του.

Η Ρόμα μπορεί κατά την διάρκεια της σεζόν να είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και η απόδοση να μην ήταν στο μέγιστο στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, όμως κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa Conference League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Φέγενορντ.

Στις 25 Μαΐου η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ στον τελικό του Europa Conference League. Ο τεχνικός των «τζαλαρόσι» Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο παιχνίδι, λέγοντας πως είναι ο πιο σημαντικός τελικός μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζοζέ Μουρίνιο:

«Για μένα αυτός ο τελικός είναι ο πιο σημαντικός γιατί είναι μπροστά μας και θέλω να νικήσω. Το να παίζεις έναν τελικό για μένα είναι πάντα πολύ σημαντικό. Θα πάμε εκεί έχοντας παίξει 15 παιχνίδια, κάτι που σίγουρα πληρώσαμε στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και θέλουμε να νικήσουμε. Αρχίσαμε τον Αύγουστο, ταξιδέψαμε πολύ, παίξαμε δύσκολα ματς, ειδικά εκτός έδρας.

Το να παίζεις στην Ευρώπη και μετά στο πρωτάθλημα κόντρα σε ομάδες που είχαν μία εβδομάδα για να προετοιμαστούν, σημαίνει ότι θα χάσεις βαθμούς. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία ξαναβλέπω αμέσως τους αγώνες που παίζαμε Πέμπτη και τα διαιτητικά λάθη».

«Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά υπάρχει το τρόπαιο που είναι η επιβράβευση που μπορείς να πάρεις. Πρέπει, όμως, να νικήσεις. Η Φέγενορντ ξεκουράζεται, δεν είναι μικρό πλεονέκτημα, είναι μεγάλο. Εμείς έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Τορίνο, δεν γίνεται να ξεκουραστούν όλοι.

Ο τελικός πλησιάζει όμως και πρέπει να ξεχάσουμε όλα τα μικρά προβλήματα. Αν μου κάνετε ξανά την ερώτηση θα σας πω ότι η Φέγενορντ δεν έχει κανένα πλεονέκτημα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ