Μουρίνιο: «Τιμωρούν τους διαιτητές, αλλά δεν παίρνουμε πίσω τους βαθμούς»

Μουρίνιο: «Τιμωρούν τους διαιτητές, αλλά δεν παίρνουμε πίσω τους βαθμούς»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τα λάθη των διαιτητών που τιμωρούνται για τα λάθη τους, αλλά τόνισε ότι οι βαθμοί δεν επιστρέφονται.

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από την Φιορεντίνα, όπου οι «βιόλα» σημείωσαν το δεύτερο τέρμα με πέναλτι, όπου όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε παράβαση στην φάση.

Μάλιστα για την συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής της αναμέτρησης Λούκα Μπάντι τιμωρήθηκε μέχρι το φιλάνε της σεζόν μην σφυρίξει άλλον αγώνα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ότι διαιτητές τιμωρούνται από την επιτροπή διαιτησίας, αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα έχει χάσει τους βαθμούς και αυτοί δεν επιστρέφονται. Οι Ρωμαίοι ακόμα παλεύουν για να βγουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και η τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμη για εκείνους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζοζέ Μουρίνιο: 

«Ναι, παραδέχονται τα λάθη τους και τους τιμωρούν, εμάς όμως ποιος θα μας δώσει τους βαθμούς που έχουμε χάσει ή που δεν μας έχουν επιτρέψει να διεκδικήσουμε;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ