Συζητήσεις Αρη – Γκόμελ για να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Συζητήσεις Αρη – Γκόμελ για να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Λόγω της κατάστασης, δεν μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι στη Λευκορωσία, με τον Αρη να βρίσκεται σε επαφές με την Γκόμελ, για να γίνουν και τα δύο ματς στο «Κ. Βικελίδης».

Με την Γκόμελ από την Λευκορωσία κληρώθηκε ο Αρης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων να βρίσκονται σε επικοινωνία, προκειμένου να διεξαχθούν και τα δύο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί αναμέτρηση στην Λευκορωσία, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να συζητούν το ενδεχόμενο να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Ελλάδα.

Οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στις 21 και 28 Ιουλίου, με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να καταθέσουν αίτημα στην UEFA, προκειμένου να γίνουν και τα δύο ματς στο «Κ. Βικελίδης». Εάν η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν επιτρέψει να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Γκόμελ να χρησιμοποιήσει ως έδρα κάποιο γήπεδο που βρίσκεται σε Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν ή Γεωργία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη Λευκορωσία.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην έδρα της Γκόμελ και η ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Απομένει να φανεί πού θα γίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού (21/7). Στη Θεσσαλονίκη με την Γκόμελ ως τυπικά γηπεδούχο στο Κλεάνθης Βικελίδης ή σε κάποια χώρα εκ των Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν ή Γεωργία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ