Άρης: Φιλικό με Αμβούργο

Άρης: Φιλικό με Αμβούργο

Η γερμανική ομάδα, που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία, ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τους κιτρινόμαυρους την 1η Ιουλίου.

Ο Άρης αναμένεται να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, εν εκ των οποίων θα είναι με αντίπαλο το Αμβούργο.

Η γερμανική ομάδα, που θα πραγματοποιήσει στην ίδια χώρα με τους κιτρινόμαυρους την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε επίσημα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

Νωρίτερα (29/6) οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσει την κροατική Χάιντουκ. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άρης βρίσκεται σε επαφές και με τη βελγική Γκενκ για την διεξαγωγή φιλικού.

Τέλος, αν και δεν υπήρξε ακόμα επιβεβαίωση από τους κιτρινόμαυρους, ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε οτι θα τους αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία, στις 7 του επόμενου. Ενδιάμεσα. Στις 4/7, ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος και με τη Γάνδη σε ακόμη ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ