Προπονητής Λέφσκι: «H χειρότερη κλήρωση, δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Προπονητής Λέφσκι: «H χειρότερη κλήρωση, δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοίλοφ, μίλησε για τις μάχες με τον ΠΑΟΚ.

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League μίλησε ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας.

Ο Στάνιμιρ Στοίλοφ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε την κλήρωση μια απ’ τις χειρότερες για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: «Για εμάς, ο ΠΑΟΚ ήταν η δυσκολότερη ομάδα από το γκρουπ που σχηματίστηκε την προηγούμενη μέρα της κλήρωσης, άρα ήταν η χειρότερη κλήρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ και την ποιότητά του αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν περνάει η ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά εκείνη που δείχνει καλύτερη στα παιχνίδια».

Για την περσινή σεζόν: «Κάναμε έναν καλό δεύτερο γύρο, καθώς κάναμε κάποιες καλές κινήσεις. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο, κάτι σημαντικό για την ομάδα διότι η ομάδα είχε μείνει χωρίς τίτλο για 13 χρόνια. Η Λέφσκι μπορεί να επιστρέψει και να γίνει ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αφήνουμε πίσω μας κάποια άσχημα χρόνια για την ομάδα και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο».

Για τον Θωμά Λαφτσή που ανέφερε πως οι φίλαθλοι τον περίμεναν ως «Μεσσία»: «Σέβομαι τον κύριο Λαφτσή, είναι από τους σπουδαιότερους προέδρους στην ιστορία της Λέφσκι. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα. Γύρισα μετά από 13 χρόνια, και στα πρώτα χρόνια που βρισκόμουν εκεί είχαμε αρκετές επιτυχίες. Ήμουν παίκτης της ομάδας και τώρα είμαι προπονητής. Η Λέφσκι είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα και να βάλω κανόνες στην ομάδα διότι για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεται να έχεις κανόνες».

Για το αν επιμένει ότι θα είναι θαύμα το να περάσει η Λέφσκι: «Ναι διότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πέρυσι εξαιρετική πορεία στο θεσμό και πρωταγωνιστεί στη χώρα της. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα παλέψουμε για να πετύχουμε το θαύμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ