Άμεσα οι εξελίξεις με Κοτάρσκι και ΠΑΟΚ! (pic)

Άμεσα οι εξελίξεις με Κοτάρσκι και ΠΑΟΚ! (pic)

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι παρελθόν από τον Άγιαξ, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ

Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι!

Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας αποχώρησε και επίσημα από τον Άγιαξ, με τον «Αίαντα» να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται στην Γκόριτσα πλέον, στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι υπό τη μορφή δανεισμού. Η κροατική ομάδα με λίγα λόγια απέκτησε τα δικαιώματα του Κοτάρσκι.

Ο παίκτης όμως δεν αναμένεται να παραμείνει και πολύ στην πατρίδα του, διότι ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη! ΠΑΟΚ και Γκόριτσα έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που μένει πλέον είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Κοτάρσκι, μαζί με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, θα αποτελέσει λοιπόν το δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

«Σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρσκι κατέληξαν Άγιαξ και Γκόριτσα. Ο τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως δανεικός στην κροατική ομάδα την περασμένη σεζόν. Το συμβόλαιο του Κοτάρσκι με τον Άγιαξ ήταν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Κοτάρσκι (Ζαμπόκ, 10 Φεβρουαρίου 2000) εντάχθηκε στον Άγιαξ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2018. Έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στις 30 Μαρτίου 2018 στον αγώνα μεταξύ Jong Ajax – Jong PSV (0-3). Κέρδισε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με τον Γιονγκ Άγιαξ το 2018», αναφέρει στην ανακοίνωση αποδέσμευσης του Κοτάρσκι ο Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ