Προσγειωμένη η Λέφσκι εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Προσγειωμένη η Λέφσκι εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Οι παίκτες της Λέφσκι παρά τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ, ρίχνουν τους τόνους εν όψει του επααναληπτικού αγώνα στην Τούμπα.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι να έζησαν ιστορικές στιγμές με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Σόφια στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League (2-0), όμως τόσο ο προπονητής όσο και οι ίδιοι οι παίκτες, κρατούν χαμηλά την… μπάλα εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: «Η Μακάμπι κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πλάνιτς – Θέλει να μείνει ο Σέρβος»

«Δείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις δυνατές ομάδες. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, τακτικά άψογο.

Προσωπικά παίζω σε πολλές θέσεις, με τραβάει η επίθεση. Ήταν ένας καλός συνδυασμός το δεύτερο γκολ. Έχω συνηθίσει να δίνω τέτοιες ασίστ, ελπίζω να δώσω ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί μας στη Θεσσαλονίκη αλλάζει πολύ την κατάσταση. Όπως ένιωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Σόφια, θα είναι και για εμάς στην Τούμπα. Έχουμε πολλούς τραυματίες αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το ματς εκεί θα είναι πολύ δύσκολο. Για μένα δεν έχει κριθεί τίποτα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Το προβάδισμα των δύο τερμάτων μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχω παίξει στην Τούμπα και ξέρω περί τίνος πρόκειται…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκεόργκι Μιλάνοφ, ενώ ο ο τερματοφύλακας της βουλγαρικής ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, σημείωσε:

«Ειλικρινά ελπίζω και προσεύχομαι κάθε μέρα για ένα νέο… μπλε παραμύθι. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Εκεί θα είναι δύο φορές πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Λέφσκι είναι φαβορί. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο δεύτερο παιχνίδι θα κοιτάξουμε να πετύχουμε γκολ…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ