«Η Μακάμπι κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πλάνιτς – Θέλει να μείνει ο Σέρβος»

«Η Μακάμπι κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πλάνιτς – Θέλει να μείνει ο Σέρβος»

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται πως ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπάρακ Μπαχάρ, πιέζει τη διοίκηση του συλλόγου για την παραμονή του Πλάνιτς, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα.

Η υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς έχει καταλήξει σε… σήριαλ για την ΑΕΚ και μένει να φανεί αν θα έχει τουλάχιστον «happy end» για τον Δικέφαλο.

Κάτι το οποίο μόνο σίγουρο δεν μπορεί να είναι και αυτό γιατί παρότι ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα, Γιάκοβ Σαχάρ, είχε προαναγγείλει την πώλησή του Σέρβου στόπερ, η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co.il αναφέρει ότι ο προπονητής της ομάδας, Μπάρακ Μπαχάρ, ασκεί πιέσεις στη διοίκηση για να τον κρατήσει. Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει.

«Παρασκηνιακά ο σύλλογος κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρει να τα βρει με τον Σέρβο για επέκταση συμβολαίου. Ο πρόεδρος γνωρίζει καλά τη μεγάλη επιθυμία του Μπαχάρ να κρατήσει τον Πλάνιτς στην ομάδα γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη πώλησή του θα δημιουργούσε μεγάλη τρύπα στα μετόπισθεν. Ο Σαχάρ κάνει το καλύτερο για να κρατήσει τον Πλάνιτς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό (27/7) όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Οι συμπαίκτες του Πλάνιτς λένε πως ο ίδιος θέλει να μείνει, κάτι που εφόσον ισχύει θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το κοινό τον καλούσε ρυθμικά να μη φύγει και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με τη στάση τους», ισχυρίζεται χαρακτηριστικά το εν λόγω ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ προσφέρει στον Μπόγκνταν Πλάνιτς τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ το χρόνο και στη Μακάμπι Χάιφα το ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ