Ευχάριστα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε κανονικά ο Λύρατζης

Ευχάριστα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε κανονικά ο Λύρατζης

Ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με τον Λευτέρη Λύρατζη, καθώς όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ ο Έλληνας αμυντικός θα δώσει το παρόν στη ρεβάνς με τη Λέφσκι.

Θετικές εξελίξεις προέκυψαν από την προπόνηση της Κυριακής (24/7), στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να χαμογελάει καθώς ο Λευτέρης Λύρατζης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Έτσι ενόψει ρεβάνς με τη Λέφσκι, ο «δικέφαλος» μετράει μια πολύ σημαντική επιστροφή, με όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο: Ανακοινώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Αρη!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από την άλλη δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Αποφυγή λαθών. Ανάδειξη της δεδομένης ποιότητας. Επίδειξη χαρακτήρα και προσωπικότητας. Αυτοπεποίθηση. Στήριξη από τον κόσμο. Τα δεδομένα που απαιτούνται για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή και την πρόκριση.

Τα δεδομένα που μπορούν να βγάλουν τον Δικέφαλο από τη δύσκολη θέση στην οποία έβαλε τον εαυτό του και να τον βοηθήσουν να μετατρέψει την ήττα από τη Λέφσκι στο πρώτο σημαντικό μάθημα της σεζόν. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, βέβαια, δεν εμφανίζονται ως δια μαγείας στο γήπεδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πως πρέπει να δουλέψουν για ν’ αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι αυτό κάνουν καθημερινά. Το πρωί της Κυριακής το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως δουλειά στον τομέα της τακτικής τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Στα θετικά της ημέρας, η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη . Ο Έλληνας διεθνής προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου . Αντιθέτως, ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει ακόμα επανέλθει. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μιχαϊλίδης, Ελ Καντουρί , Ολιβέιρα .

Τη Δευτέρα (25.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ