Έκπληξη στον ΠΑΟΚ με Κούρτιτς!

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ με Κούρτιτς!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας και πήρε μια απόφαση που δε περίμενε κανείς...

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς… Λέφσκι, αφού έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή μπορστά του μετά την ήττα με 2-0 στη Σόφια για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ και Μακάμπι στο… κόλπο της απόκτησης του Ζαΐρ Αμαδόρ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να μπορέσουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως είναι έτοιμος να στηριχτεί στους… παλιούς, τους Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια, μαζί με τον νεαρό Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νάρεϊ.

Τη μεγάλη έκπληξη όμως ο Λουτσέσκου φαίνεται πως θα την κάνει με τη χρησιμοποίηση του Κούρτιτς μετά τη δήλωσή του «πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», αφού ο Σλοβένος άσος πιέζει καταστάσεις για να κερδίσει ένα καλό συμβόλαιο ή να αποχωρήσει.

Αμφότεροι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους ότι συνέβη την περασμένη εβδομάδα για το κοινό καλό, το οποίο δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ και να πάει στον επόμενο γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Χάμρουν Σπάρτανς/Βελέζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ