ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Βιεϊρίνια, δύσκολα με Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Βιεϊρίνια, δύσκολα με Λέφσκι

Ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βιεϊρίνια, στη ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ, φαίνεται πως θα παραταχθεί στην Τούμπα με μια σημαντική απουσία, στη ρεβάνς του 2-0 με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (28/7, 20:30).

Όπως ενημέρωσε, ο Δικέφαλος του Βορρά, ο 36χρονος πορτογάλος προπονήθηκε μόνος του καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ακόμα οι Θεσσαλονικείς αναφέρθηκαν και σε άλλους παίκτες τους όπως οι Ολιβέιρα και Μιχαηλίδης ενώ έδωσαν και λεπτομέρειες για την προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε επίσης: Το καλεντάρι της Superleague για τη σεζόν 2022-23 (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η εβδομάδα στη Νέα Μεσήμβρια ξεκίνησε με ιδιαίτερα μαθήματα από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, είχαμε ασκήσεις για κυκλοφορίας της μπάλας, δουλειά στην ανάπτυξη και τελικό παιχνίδι με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Την Τρίτη (26.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ