Σένκεφελντ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό – Να βελτιωθούμε για τα επίσημα ματς»

Σένκεφελντ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό – Να βελτιωθούμε για τα επίσημα ματς»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για τα επίσημα ματς με τη Σλάβια Πράγας που έρχονται και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για να είναι έτοιμος.

Στο πόσο σημαντικό είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας και όχι τόσο στα φιλικά προετοιμασίας, όπως αυτό με το Βόλο, στάθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Μπάρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός, και δεύτερος αρχηγός του «τριφυλλιού», τόνισε πως παρ’ όλο που η εμφάνιση της ομάδα του δεν ήταν η ιδανική στην αναμέτρηση με τους Βολιώτες, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τέτοιου είδους παιχνίδια για να διορθώσουν όλα τα προβλήματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνς: «Στο γήπεδο μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά»

«Σίγουρα δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας στο φιλικό με το Βόλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαστε σε μία περίοδο που δεν μετρούν τόσο τα αποτελέσματα, όσο κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα ματς».

Για τον χρόνο που έχει ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί έτοιμος απέναντι στη Σλάβια Πράγας:

«Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι έχει τη δική του ιστορία. Οκέι, μπορεί να κερδίσεις… 7-0 σε ένα φιλικό και να παίξεις με τη Σλάβια και να μην πάρεις καλό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να μάθουμε κάποια πράγματα και πως θα βελτιωθούμε μέσα στο γήπεδο. Σύμφωνοι, πάντα μπαίνεις στο γήπεδο για να νικήσεις, αλλά δεν ήταν αυτό το βασικό στο τελευταίο φιλικό που δώσαμε με τον Βόλο.

Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κι απ’ την άλλη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποιες φάσεις εναντίον μας. Και το τελευταίο δεν έπρεπε να συμβεί».

Σχετικά με την παρουσία του νέου παρτενέρ του στην άμυνα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, είπε:

«Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί με τον Χόρντουρ σε αγώνα. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να το κάνουμε όλο αυτό να δουλέψει καλά. Και θα το κάνουμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ