Παναθηναϊκός: Η… ακτινογραφία των νέων αποκτημάτων στη Λεωφόρο (vids)

Παναθηναϊκός: Η… ακτινογραφία των νέων αποκτημάτων στη Λεωφόρο (vids)

Το 0-0 με τον Βόλο στη Λεωφόρο, η επιθετική δυστοκία σε 3 από τα 4 φιλικά και η εικόνα των νέων αποκτημάτων λίγες μέρες πριν τα κρίσιμα ματς με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στη Λεωφόρο, στο τέταρτο φιλικό των «πρασίνων» για τη φετινή προετοιμασία. Ένα ματς στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση της ομάδας του ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Οι «πράσινοι» δεν έπεισαν με την αγωνιστική τους εμφάνιση, παρουσιάστηκαν διπρόσωποι στο πρώτο τεστ με εγχώριο αντίπαλο και δυσκολεύτηκαν απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου.

Δέκα ημέρες πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση των «πρασίνων», είναι φανερό πως υπάρχει μια αδυναμία τόσο στη δημιουργία όσο και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος φάνηκε πολύ η έλλειψη δημιουργικότητας στο παιχνίδι, κάτι που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Και αυτό συνέβη για τρίτη φορά στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στη Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε να γυρίσει ο Μέσι!

Το 4-2-3-1 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 4-3-3 στο δεύτερο 45λεπτο και ο Παναθηναϊκός έγινε πιο κινητικός και πιο απειλητικός, χάρη κυρίως στην είσοδο του Τσέριν (αντί του Καρλίτος στο 46′). Ο Σλοβένος μέσος λειτούργησε εξαιρετικά στον ρόλο του «8αριού» και βοήθησε πολύ στη δημιουργία σωστών συνθηκών επίθεσης.

Έδωσε την απαραίτητη ενέργεια και ταχύτητα στον Παναθηναϊκό, είχε σωστές μεταβιβάσεις με την μπάλα, ενώ μάλιστα κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο Τσέριν δείχνει να έχει δέσει ήδη με την ομάδα και έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στον απαιτητικό ρόλο της δημιουργίας παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον (μπήκε στο 65′) αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με τους «πράσινους» και πρώτη φορά ως βασικός. Ο Ισλανδός στόπερ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Λεβερκούζεν άφησε θετικές εντυπώσεις.

Στο ματς με τον Βόλο είχε ορισμένες στιγμές αστάθειας, δείγμα του ότι δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον, ωστόσο φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο build up παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Γκάνεα (μπήκε στο 65′) ήταν πολύ δραστήριος για ακόμη ένα φιλικό, έδειξε όρεξη και είχε αρκετές προσπάθειες από τα αριστερά για να δημιουργήσει επικίνδυνη στιγμή στην περιοχή του Βόλου, ενώ ο Λοντίγκιν (μπήκε στο 65′) δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη επέμβαση, δεδομένου ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε ελάχιστα.

Τα δείγματα του Ελληνορώσου τερματοφύλακα, πάντως, είναι άκρως θετικά και από τα προηγούμενα φιλικά, στα οποία πραγματοποίησε σταθερές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ