ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του περσινού Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, εκεί αποκλείστηκε από την ισχυρή Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα, ύστερα και από τη διαδικασία των πλέι οφ, κατέκτησε τη 2η θέση, έχοντας πάντως σχεδόν 20 βαθμούς διαφορά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακός. Χάθηκε και η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού ηττήθηκε στον τελικό του θεσμού (0-1) από τον Παναθηναϊκό.

Στην Ολλανδία έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με το σύνολο του Λουτσέσκου να επικρατεί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς (4-0), Σταντάρ Λιέγης (1-0), ενώ μεσολάβησε μια ήττα από τη Χρόνινχεν (1-2) και η ισοπαλία (2-2) με την Άλκμααρ. Την… πάτησε στο πρώτο ματς, στη Βουλγαρία, με τη Λέφσκι να επικρατεί με 2-0. Κυνηγά ανατροπή απόψε και πρόκριση. Ένας είναι ο στόχος: Να γυρίσει… Τούμπα τη σειρά και να κλέψει το εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Άνταζ Σποράρ: Ο «killer» της Σλόβαν, το μεγάλο deal στη Σπόρτινγκ και το όνειρο της Λίβερπουλ

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Λέφσκι Σόφιας μπήκε στη μάχη της Ευρώπης, στον β προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα Βουλγαρίας, πίσω από Μπότεβ Πλόβντιβ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λουντογκόρετς. Στα φιλικά προετοιμασίας έφτασε σε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες (4-1-0), αν και το επίπεδο δυσκολίας δεν ήταν μεγάλο. Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε σέντρα και το εγχώριο πρωτάθλημα, με την ίδια να ηττάται (0-1) στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ, συντρίβοντας με 5-0, τη δεύτερη αγωνιστική, την Σπαρτάκ Βάρνα. Μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν έδωσε άλλο ματς, αφού αναβλήθηκε ο αγώνας απέναντι στη Σλάβια Σόφιας, για το πρωτάθλημα. Με… αέρα δύο τερμάτων και μεγάλο προβάδισμα πηγαίνει στην «καυτή» Τούμπα.

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 της Πέμπτης.

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Τεράστια θέληση για… εκδίκηση, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Το σύνθημα για την ανατροπή απέναντι στη Λέφσκι και την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το επίπεδο δυσκολίας της ρεβάνς με την Λέφσκι: «Είναι ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας για εμάς αυτό με την Λέφσκι».

Για το τι μπορεί να αλλάξει σε μια εβδομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας για την ομάδα μετά το πρώτο παιχνίδι: «Το είπα και μετά το παιχνίδι με την Σόφια, ότι χάσαμε το μυαλό μας και αυτό μας επηρέασε. Ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς, με ένα γκρουπ παικτών που έχουν δουλέψει ως σχήμα για λίγες μέρες. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, παίζαμε εκτός έδρας και έγινε αυτόματα ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια.

Μετά το 1-0 χάσαμε την ισορροπία μας, χάσαμε την ηρεμία για να κάνουμε το παιχνίδι μας, την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση για να βγάλουμε την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ στα 40 δευτερόλεπτα δίνει από μόνο του κάτι διαφορετικό στον αντίπαλο.

Είδατε την προετοιμασία στην Ολλανδία, τις προπονήσεις και τα φιλικά και ξέρετε ότι δεν ειναι αυτή η εικονα της ομάδας που δείξαμε με την Λέφσκι. Δεν χάσαμε το μυαλό μας επειδή κοιτούσαμε τα… άστρα, έχουμε εξηγήσει τι συνέβη και τι δεν κάναμε σωστά».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα αρχίσει το ματς και τι ζητάει από τον κόσμο της ομάδας που θα δώσει παρών στην Τούμπα: «Να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα, να μας δώσει ώθηση για την νίκη και την πρόκριση.

Αποφασίσαμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο χτίσιμο στην ομάδα, με νεαρούς παίκτες, με αρκετές αλλαγές και σε αυτή την αρχή τους θέλουμε όλους μαζί μας. Να μας βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα και βήμα-βήμα να γίνουμε και εμείς καλύτεροι.

Ο χρόνος θα ειναι σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια μας, η ομάδα θα φτιάξει συνοχή, θα βγάλει αυτοματισμούς και θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα, αλλά προς το παρόν είμαστε στην… αρχή της αρχής.

Είμαστε προετοιμασμένοι για τον αγώνα, οι παίκτες μου έχουν τεράστια θέληση για… εκδίκηση μέσα στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο αφού υπάρχει αυτό το 2-0 μετά το πρώτο παιχνίδι.

Χρειαζόμαστε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, χρειαζόμαστε ο κόσμος μας να δημιουργήσει περισσότερη πίεση στον αντίπαλο. Ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει ο θυμός σε ένα γήπεδο με την καλή έννοια με τον αντίπαλο. Να έχουμε το μυαλό μας στην αμυντική λειτουργία και να αποφύγουμε τα λάθη μας.
Αυτή την στιγμή έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα, αλλά το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο με 11, αλλά και παίζουν ρόλο και οι αλλαγές οποτεδήποτε και αν αυτές γίνονται. Δεν ξέρω ποιος παίκτης μπορεί να δώσει περισσότερο, αυτός που παίζει βασικός ή αυτός που θα μπει ως αλλαγή. Όλοι χρειάζονται, όλοι είναι σημαντικοί».

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ Live Streaming Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ